Den Gamle By billeddokumenterer Journalisthøjskolen

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole skal på museum. Den Gamle By vil billeddokumentere det levede liv på højskolen, inden den flytter i nybyggeri på Katrinebjerg i Aarhus. Fotojournaliststuderende Katinka Klinge Albrectsen skal fotografere gennem hele 2018.

Frøberts Auditorium. Foto: Anders Hviid.
af Dan Hansen d. 9.02.2018 i Historier

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er en institution i Aarhus - både arkitektonisk og indholdsmæssigt.

Derfor vil Den Gamle By gerne dokumentere højskolens liv, inden Campus Aarhus i 2019 flytter til Katrinebjerg efter godt 40 år på Olof Palmes Allé.

Museet har derfor lavet en aftale med fotojournaliststuderende Katinka Klinge Albrectsen, som skal tage billeder af det levede liv og begivenheder gennem hele 2018.

Den Gamle Bys mål er i første omgang at få nogle billeder til arkivet, der kan anvendes engang i fremtiden.

- For højskolen er det jo imidlertid også interessant at få billederne og eksempelvis lave en udstilling som en del af farvel-aktiviteterne i 2019. Derfor har vi sagt ja til at samarbejde med Den Gamle By og medfinansiere projektet - mod at kunne bruge billederne efterfølgende, siger kommunikationschef på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Martin Rask Pedersen.

Kategori:  Historier

Forfatter

Dan Hansen
Presseansvarlig på DMJX. Journalist med sidefag i dansk. Skriver om kommunikation, medier, journalistik og sprog. Har tidligere arbejdet med videnskabsformidling, livsstilsjournalistik og som bladredaktør.
Profil

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

  • Pommes Frites Grid in the making 🍟😋
  • Done #aldrigmereforelæsning #nubareeksamen #snartfærdig #jegerogsåforgammeltildetpjat #dmjx
  • CITY - Inspired by the beautiful old rooftops of Copenhagen.
.
.
#typetopia #typematters #copenhagen #lettering #illustration #handmadefont #typematters  #vector #type #letterdesign #dmjx #typography #design #rooftop #alwayshandpaint #illustrationoftheday #goodtype #customtype #handdrawn #handmade #adobeillustrator #goodtype #illustrate #thedailytype #letters #signpainting #design #design #typegang #typographic
  • Man ved, at man er blevet journaliststuderende, når man er begyndt at foretrække en rigtig papiravis! #dmjx #aarhus #århus
  • Århus, day 28.
.
.
.
ARoS. V NoCi.
.
.
.
#århus #aarhus #denmark#dmjx #diary #aros #aarhusartmuseum #art #exhibition #museum
  • skoleudflugter 👟👟👟
#dmjx#arken#denblåplanet
  • På Medieproduktion og Ledelse har vi lige nu faget “Video Production Management” - som en del af os har glæder os til! Her lærer vi om alt fra planlægning og budgettering, til produktion, post-produktion og distribuering.
—
Tiden går desværre alt for hurtigt og eksamerne er lige rundt om hjørnet.. hele to styks: En videoproduktion og en rapport. I rapporten  skriver vi i min gruppe om produktionsselskabet @drivestudios.dk og hvordan de arbejder med deres forskellige tv -og video produktioner - her med fokus på produktionen af årets Zulu Awards.

____

#dmjx #DMJXminuge @idanicoline_
  • #fornøjelse#dmjx#dmjxkk#outdoor#msqkbh